Club des Cinglés

Wanneer je voor uitdaging 3: “Malloot van de Kale Berg” gaat, kun je dit voor persoonlijke eer doen, maar je kunt het ook ‘officieel’ maken door jezelf aan te melden bij de Club des Cinglés du Mont Ventoux. Wanneer je dit doet en je voltooit de uitdaging, dan wordt je bijgeschreven in het register van de Club, waarna je jezelf officieel Cinglé (= Malloot) mag noemen.

Het werkt als volgt:
Stap 1: Schrijf jezelf in om deel te nemen aan de Tour du ALS 2018
Stap 2: Ga naar http://www.clubcinglesventoux.org/nl.html
Stap 3: Klik bovenaan op het tabblad ‘Inschrijven’
Stap 4: Vul het formulier in & betaal
Stap 5: Neem je Stempelkaart & Cinglébord mee naar Frankrijk
Stap 6: Bikkelen op 31 mei 2018! En niet vergeten te stempelen…
Stap 7: Stempelkaart terugsturen ter controle
Stap 8: Toetreden tot de Club des Cinglés du Mont Ventoux

Voor het complete reglement neem je een kijkje op
http://www.clubcinglesventoux.org/nl/reglement.html

Donaties

Als je een algemene gift aan Stichting Tour du ALS wenst te maken, klik hier.

Op elke deelnemer/team pagina kun je klikken op het tabblad Giften om vervolgens via een betaalmodule direct een gift over te maken. Je kunt zelf het bedrag kiezen, alsmede een persoonlijke boodschap erbij zetten. Na afronding komt je gift direct te staan onder het Giften tabblad van de deelnemer/team.

We hebben zo nu en dan te maken met een storing op de lijn, veroorzaakt door enerzijds iDEAL zelf en anderzijds door de diverse banken waar mensen aan gekoppeld zijn. Het kan dus voorkomen dat je met het een of ander te maken hebt en in het ergste geval met beide. Op www.allestoringen.nl vind je een actueel overzicht van bankstoringen, inclusief iDEAL. Staat je bank daar tussen, dan kan op dat moment geen transactie plaatsvinden. Het advies is dan om het op een later tijdstip nog eens te proberen, wanneer de bankstoring en/of iDEAL storing is verholpen. Van groot belang is wel dat je het gehele proces dient te doorlopen om plaatsing ook daadwerkelijk mogelijk te maken. Is je gift wel afgeschreven, maar niet zichtbaar op het platform? Mail dan even naar penningmeester Irmgard Pijl via i.pijl@tourduals.nl, opdat wij het bedrag zichtbaar kunnen maken op het deelnemers platform.

Het minimale streefbedrag (€1.500) kun je bijeen brengen t/m 31 mei 2018. Lopende acties mogen zelfs t/m 15 augustus 2018 doorlopen en komen dan alsnog bij het grote totaal.

Het is zeker mogelijk om eigen partners (bedrijven en/of particulieren) op de achterkant van het Tour du ALS tenue (zie groene vak in onderstaande afbeelding) te plaatsen. Je zou ook bijvoorbeeld de teamnaam in de betreffende ruimte van het shirt kunnen plaatsen. Geef je partner(s) de zichtbaarheid die ze verdienen en hou daarom een max. aantal van ca. 8/10 logo’s aan i.v.m. de leesbaarheid. Bied juist die partner de gelegenheid van het vlak op het shirt, die een werkelijke bijdrage heeft geleverd aan jou of je team met het behalen van jouw/jullie streefbedrag. Gebruik deze mooie mogelijkheid maar hou het ook daadwerkelijk waardevol voor je partner(s).

tenue-editie-2015-faq

Na ontvangst van het tenue kunnen logo’s door deelnemers/teams zelf worden bijgezet bij een door jullie zelf te kiezen drukker en op eigen kosten.

Bij het doen van een gift via onze webshop kan je selecteren om een betalingsbevestiging te ontvangen. In dat geval krijg je dit direct meegestuurd bij jouw bestelling. Mocht je achteraf nog een factuur willen, kan je altijd later nog om een factuur vragen. Mocht je graag een bewijs van je gift willen t.b.v. de boekhouding, stuur dan alle bedrijfsgegevens inclusief KvK-nummer, e-mailadres en bijdrage naar Yvonne Welling via yvonne.welling@massets.nl. Het bewijs zal dan via e-mail zowel naar partner als deelnemer verstuurd worden.

Inschrijven

Ga naar de pagina ‘Deelnemer’ en klik op de button Schrijf je in. Doorloop de stappen om je in te schrijven als deelnemer van Tour du ALS.

Ja, dit is zeker mogelijk. Op het inschrijfformulier kun je kiezen voor de optie ‘Inschrijven als team’. Een team bestaat uit minimaal twee personen, zonder limiet.

Ja, dit is zeker mogelijk. Op de inschrijfpagina kies je dan bij discipline voor de optie ‘hardlopen’ of ‘wandelen’. Als hardloper of wandelaar zul je de Mont Ventoux één keer bedwingen. Eenmaal aangekomen op de top zorgt een shuttlebus voor een veilige rit naar beneden voor alle hardlopers en wandelaars.

Als je je hebt ingeschreven bij een team, dan ontvangt de captain van het team een e-mail waarin hij/zij je toevoeging tot het team dient te accepteren of weigeren. Pas na een positief oordeel van de teamcaptain wordt de teamnaam zichtbaar op je profiel.

Het inschrijfgeld bedraagt €125 per persoon. Iedere deelnemer werft minimaal €1.500 of een veelvoud hiervan zonder boven limiet. Schrijf je je in als team dan is het aantal teamleden x €1.500 het in te brengen streefbedrag (voorbeeld: bij een team van 5 leden is het team streefbedrag in totaal €7.500).

De organisatie bekijkt in aanloop naar het evenement of de gestelde doelen behaald worden. Mocht een team of individuele deelnemer niet in staat zijn het streefbedrag te halen, dan zullen we contact opnemen en advies geven hoe het bedrag toch bijeen gebracht kan worden. Slechts in enkele gevallen wordt het bedrag niet gehaald. We bekijken dan per geval of deelname mogelijk is.

Zie reglement punt 1.2, 1.3 en 1.4. Uiteraard kan de organisatie altijd benaderd worden voor inspiratie hoe het streefbedrag bijeen te brengen.

Handschoenen: €20
Sokken: €10
Windbody (een winddicht shirt zonder mouw met een open (net) rug): €55
Iso lang (een geïsoleerd (fleece warm) jack met lange mouw): €50
Wind/regenjack lang (een winddicht jack met lange mouw): €65
Arm-beenstukken set: €45

Als je bij je aanmelding hebt aangegeven dat je graag lid wil worden van een team, dan ontvangt de teamcaptain van dit team een mail om jouw vraag om lid te worden goed te keuren of af te wijzen. Zodra de teamcaptain jouw aanvraag heeft goedgekeurd, zal dit team pas in jouw profiel verschijnen. Hierover ontvang je ook nog een bevestiging per mail.

Elke deelnemer schrijft zich eerst individueel in en betaalt 125 euro. In dat inschrijvingsproces kun je je meteen aansluiten bij een team of een nieuw team starten. Ook kun je je later nog bij een team voegen. Alle andere teamleden betalen ook 125 euro en ontvangen net als jij het wielertenue ter waarde van 100 euro.

Reis

Met ingang van editie 4 hebben we groepsreizen naar de Mont Ventoux georganiseerd. De groepsreizen voorzien in de behoefte dat zowel de heen- als terugreis evenals het verblijf van enkele nachten in Frankrijk tot in de puntjes is geregeld. Bij voldoende belangstelling, aan te geven op het inschrijfformulier, bestaat de mogelijkheid dat we wederom groepsreizen gaan aanbieden.

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op via info@tourduals.nl. Heb je een vraag gerelateerd aan Stichting ALS Nederland, dan verwijzen wij je graag door naar de FAQ-pagina op de website van Stichting ALS Nederland.