Mijn verhaal

Mijn naam is Ko Jan Provoost, 67 jaar en woonachtig in het prachtige Domburg. Na een slopende ziekte is mijn goede vriend Gerard Brouwer onlangs overleden aan ALS. Gerard was beeldend kunstenaar in Katwijk en tevens medeoprichter en bestuurslid van de Stichting Kunstvereniging Katwijk (kijk even op zijn website: www.gerardbrouwer.nl). Als beeldhouwer heeft hij o.a. het standbeeld van "De Ringrijder" in Middelburg gemaakt. Ik was toen, als secretaris van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging, de initiatiefnemer van dit beeld.
Het was Gerard's wens om, namens hem, geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Ik wil dit op mijn manier doen tijdens mijn deelname aan de Tour du ALS. Daarbij zal de gevreesde Mont Ventoux moeten worden beklommen. Bij mijn inschrijving heb ik me gecommitteerd aan 2 beklimmingen. Dit zal een ware beproeving worden, maar ik weet zeker dat ik het ga halen. Mijn strijd zal immers in het niet vallen ten opzichte van de ongelijke strijd van Gerard tegen ALS.
Om de Mont Ventoux te bedwingen zal ik mij vanaf najaar 2017 gaan voorbereiden tijdens vele toertochten en trainingsritten. Tijdens al deze tochten zal ik speciale ALS-kleding dragen waarop bedrijven en andere sponsors met hun logo kunnen worden vermeld. Voor het plaatsen van uw logo vraag ik een minimum bedrag van € 750,00 per logo. Vindt u het bedrag te hoog? Neem contact met mij op en we komen er wel uit. Natuurlijk kunt u ook gewoon op mijn actiepagina doneren. Iedere euro is daarbij welkom, maar natuurlijk hoop ik op een zo hoog mogelijke bijdrage. Alle donaties komen voor 100% ten goede aan de Stichting ALS Nederland.
Voor de echte (race)fietsliefhebbers verkoop ik ook nog speciaal voor deze actie gemaakte fietshandschoentjes. De totale opbrengst van deze fietshandschoentjes gaat naar de Stichting ALS Nederland (€ 15,00) en de Stichting Support Casper (€ 15,00) in de strijd tegen alvleesklierkanker. Deze fietshandschoentjes kosten € 30,00 per paar (meer mag natuurlijk ook). Wilt u deze handschoentjes kopen, neem dan eerst even contact met mij op: pronierse@zeelandnet.nl.

Laten wij samen de droom van Gerard waar maken en ALS de wereld uit helpen. Ik op de fiets en u met een donatie.

Mijn giften

  • Edward Laarman04-10-2017Edward Laarman kocht tijdens de Ride for the Roses van 3 september 2017 een paar speciaal voor de strijd tegen ALS gemaakte fietshandschoentjes. Zo steunt Edward mij en de Stichting ALS Nederland.€ 12

Mijn blog

Er zijn nog geen blog berichten geschreven.

Evenementen en acties

Evenementen die ik bijwoon

Media

Reacties