Mijn verhaal

Samen met enkele collega's heb ik binnen de gemeente Eindhoven ruim € 15.000 ingezameld d.m.v. een verlofdagenactie. De gemeente sponsort € 70 voor elke ingeleverde verlofdag.
Ik fiets mee in het team van Peer Hems, mijn dorpsgenoot en al bijna vijf jaar ALS-patiënt. Al die tijd heeft hij op allerlei manieren geld ingezameld om anderen zijn lijdensweg te besparen. Met een onvoorstelbare levenslust en wilskracht. Peer is mijn held. Zijn missie is mijn missie!
Daarom fiets ik op donderdag 8 juni weer de Mont Ventoux op. Voor Peer en voor alle andere ALS-patiënten. Gesteund door vele collega's. Normaal kom ik helemaal kapot boven op een berg, "afgepierd", zoals De Kneet dat noemde. Maar niet tijdens de Tour du ALS, dan ga ik fluitend naar boven! Me bewust van mijn gezonde lichaam en de kleine maar mooie bijdrage die we leveren aan een heel goed doel.

Mijn giften

  • Gemeente Eindhoven 29-05-2017€ 5000
  • Cees van Dommelen06-04-2017collegae van gemeente Eindhoven: 25,-- mw. S. Eijkelenboom; 25,-- D. Bertrand; 25,-- mw. J. Janssen; 20,-- D. Holten; 70,-- mw. T. Terborg; 70,-- J. Cinchy; 20,-- v. Aaken-Verhoeven; 15,-- B. Caljouw; 20,-- mw. v.d. Loo; 10,-- mej. Swaving; 50,-- P. Pieters.€ 350

Mijn blog

Er zijn nog geen blog berichten geschreven.

Evenementen en acties

Evenementen die ik bijwoon
Geen evenementen gevonden

Media

Reacties