Mijn verhaal

In 2012 is bij onze goede vriend, bekende, mentor, relatie, Hein van Duivenboden de diagnose ALS gesteld. Zijn vooruitzichten, ambities en wensen in het leven werden daarmee drastisch veranderd.

Zijn realistische instelling en vooral ook zijn energie voor het leven en strijd voor meer onderzoek naar de zieke ALS zijn voor ons erg inspirerend geweest. Vanaf de eerste dag na de diagnose hebben Hein en zijn gezin zich met al hun energie ingezet voor de Stichting ALS en specifiek voor het project MinE.

Hein stond zelf liever niet in het middelpunt van de belangstelling. Dat heeft volgens ons te maken met hoe hij in het leven stond. Geen onderscheid in mensen en overtuiging van samenkracht. Los daarvan was en is het goed een "biertje" met Hein drinken.

Na het overlijden van Hein in 2014 is het ons doel om zo veel mogelijk geld binnen te halen voor nog meer onderzoek naar ALS en in het bijzonder voor project MinE. Dit project werd door Hein en ook nu nog door de Stichting ALS gezien als een van de belangrijkste onderzoeken in de strijd tegen ALS.

Mijn giften

  • Er zijn nog geen giften

Mijn blog

Er zijn nog geen blog berichten geschreven.

Evenementen en acties

Evenementen die ik bijwoon

Media

Reacties