Wil jij optimaal voorbereid aan de start van Tour du ALS verschijnen? Ook dit jaar bieden wij deelnemers de helpende hand in de voorbereiding op Tour du ALS. Tijdens de clinic(s), zul je -onder professionele begeleiding- trainen op zowel het klimmen als het dalen. Tevens zullen wij je informeren over andere belangrijke zaken als voeding, materiaal, lichaamsgewicht en hartslag trainingszones. En dit jaar heb je de unieke kans om te leren klimmen van voormalig profrenner Johnny Hoogerland.

De klimclinics zullen zich af gaan spelen op de uitdagende heuvels in Limburg, de Eiffel en de Ardennen. Iedere clinic zal steeds iets zwaarder / uitdagender worden, dit alles natuurlijk onder het motto “samen uit, samen thuis”. Qua afstand zullen we iedere clinic tussen de (min) 90 kilometer en (max) 150 kilometer af gaan leggen om alle deelnemers uiteindelijk zo goed mogelijk voor te bereiden op 8 juni.

Heb je interesse om deel te nemen? Schrijf je dan snel in!
Per klimclinic hebben we namelijk ruimte voor maximaal 50 personen en VOL = VOL. Dit jaar vinden de klimclinics plaats op de zaterdagen van 1 april (Limburg), 22 april (De Eiffel), 6 mei (Limburg) en 13 mei (Ardennen). Doe jij mee aan alle klimclinics? Dan ontvang jij een bonus klimclinic op zaterdag 27 mei op een nog geheime locatie. De kosten bedragen €35,- per losse deelname. Naast een leerzame en leuk dag krijg je aan het einde van de clinic ook nog eens een warme maaltijd (excl. drank). Alle opbrengsten komen te goede aan Stichting Tour du ALS. Doe nu mee!

Unieke klimclinic van Johnny Hoogerland
Dit jaar doet Johnny Hoogerland mee met Tour du ALS. Hij daagt iedere wielerliefhebber uit om met hem mee te fietsen en zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte ALS. Een inzamelingsactie is dat Johnny op zaterdag 6 mei in Limburg een exclusieve klimclinic voor Tour du ALS geeft. De kans om de kneepjes van het vak te leren van de voormalig bolletjestruidrager!