Durf jij de uitdaging aan om 1, 2 of 3 keer de Mont Ventoux te beklimmen? Trap dan samen met ons ALS de wereld uit en doe mee!

 

Schrijf je nu in!

Hoe werkt het?
Je schrijft je in als deelnemer aan de Tour du ALS en betaalt eenmalig 125 euro. Je krijgt hiervoor een prachtig Tour du ALS fietstenue twv 100 euro, professionele verzorging van het Rode Kruis voor, tijdens en na de klim en een geweldig eindfeest op de Mont Ventoux met alle deelnemers. Belangrijker nog is de onvergetelijke ervaring en de bijzondere bijdrage die je levert om ALS de wereld uit te trappen!

Je kunt als individu meedoen of met een team. Uitgangspunt is dat elke individuele deelnemer zijn mooie prestatie voor minimaal 1500 euro laat sponsoren om zo geld in te zamelen voor de Stichting ALS. Het bedrag van 1500 euro is het gekozen streven, omdat er 1500 ALS patiënten zijn in Nederland. Het mooie is: elke euro die jij via sponsoren inzamelt, gaat naar de strijd tegen ALS!

Reis en vervoer regel je zelf. Bij voldoende animo kan de organisatie georganiseerd vervoer regelen, je kunt jouw interesse hiervoor aangeven in het aanmeldformulier. De groepsreizen voorzien in de behoefte dat zowel de heen- als terugreis evenals het verblijf van enkele nachten in Frankrijk tot in de puntjes is geregeld. Bij voldoende belangstelling bestaat de mogelijkheid dat we wederom groepsreizen gaan aanbieden.

Heb je vragen? Kijk hier voor meer informatie.